Hoe werkt het?

Bij 2plus1 draait alles om de kracht van netwerken, relaties, goed luisteren en verbinden. Veel mensen vinden hun baan tegenwoordig via hun netwerk, via mond-tot-mondreclame en via slimme referenties.

Binnen 2plus1 willen we de kracht van netwerken en relaties inzetten voor mensen die op zoek zijn naar werk en daar een steuntje in de rug bij kunnen gebruiken. Wij zijn er van overtuigd dat door persoonlijk verbinding te leggen we grote mogelijkheden kunnen ontsluiten.

Help twee mensen een stap verder richting werk

Wie is er binnen jouw netwerk op zoek naar werk? Vraag ze waar ze naar op zoek zijn. Denk met ze mee. Breng ze in verbinding met mensen waarvan je denkt dat die ze een stap verder richting werk kunnen brengen. Of help ze met hun cv, extra opleiding of wat er dan ook nodig is om dichterbij werk te komen.

...en inspireer één om dat ook te doen.

Inspireer een ander om ook zijn netwerk in te zetten. Dat kan heel simpel door te vertellen waar je mee bezig bent en uit te leggen hoe het werkt. Je zult zien dat je mensen aan het denken zet. Is iemand geïnteresseerd? Wijs hem of haar dan op deze website voor meer informatie!

Via deze site en de groepspagina op LinkedIn delen we succesverhalen en lessen met elkaar. Daarnaast organiseren we zo nu en dan offline events om kennis en inspiratie met elkaar uit te wisselen én om ons eigen netwerk weer te vergroten en sterker te maken.