De echte ontmoeting op 15 december in Zaanstad

Als 2plus1 weten we het al; het werkt pas als je elkaar kent. We willen jullie daarom graag attenderen op "de echte ontmoeting" op 15 december in Stoomhal in Wormer.

Het internet is een ideaal middel om kennis te vergaren en contacten te onderhouden. Tegelijkertijd is internet niet alles. Tijdens een echte ontmoeting ga je direct een laag dieper. Je geeft elkaar een hand, kijkt elkaar in de ogen en maakt een echte connectie. Je voelt direct of de klik er is. Kwestie van chemie. Het resultaat? Ontmoetingen met betekenis.

Een echte ontmoeting is de eerste stap naar die uitdagende baan of die enthousiaste nieuwe collega. “De echte ontmoeting” staat voor inspirerende en interactieve bijeenkomsten met een “WAUW”-beleving. Steeds op een andere locatie ergens in Nederland. De echte ontmoeting creëert dialoog tussen werknemers, werkgevers, werkzoekenden en ondernemers. Bijzondere ontmoetingen die je kansen en mogelijkheden bieden.
En natuurlijk zijn we als 2plus1 ook aanwezig.

Toe aan een goed gesprek en benieuwd wat dat kan opleveren?

Op donderdag 15 december ben je van 13.00 -17.30 uur welkom bij De Stoomhal in Wormer. Er zijn twee VIP-gasten, te weten Tof Thissen, algemeen directeur UWV Werkbedrijf én Leon van der Flier, visual artist.

Meer informatie
Programma
13.00 – 13.30 Ontvangst en Opening
13.30 – 14.30 Sprekers Leon van der Flier én Tof Thissen
14.30 – 15.00 Pauze / Netwerken
15.00 – 16.30 Inspirerende BELsessie “Succesvol bellen’
16.30 – 17.30 Afsluiting / Netwerken / Borrel

Ticket Basic € 22,50 / consumpties voor eigen rekening
Ticket Deluxe € 30,- / inclusief 3 consumpties + lekkernij

Meld je hier aan:
eventbrite.nl
Kijk ook op:
www.deechteontmoeting.com

Impressie BELsessie